BK MLADÁ BOLESLAV

Do Mladé Boleslavi přichází na hostování Michal Teplý

5. 9. 2020
Autor: Klub
M l. B o l. – BK Mladá Boleslav potvrzuje nástup talentovaného devatenáctiletého útočníka Michala Teplého do svých řad, jehož příchod do středočeského celku už oznámil jeho domácí klub, Chicago Blackhawks. Bruslaři to s oznámením nechtěli nikterak uspěchat a čekali na finální podpis dohody se zámořským celkem. Vše se ale podařilo, a tak mohou šikovného mladíka přivítat ve svém týmu.

Rodáka z Havlíčkova Brodu mohli fanoušci zaregistrovat mimo jiné v dresu Bílých Tygrů nebo Benátek nad Jizerou. Více si jej ale mohli všimnout na přelomu roku na Mistrovství světa hráčů do dvaceti let v Ostravě, kdy za národní tým nastoupil do pěti zápasů a připsal si pět asistencí.

O zámořské angažmá a nováčkovský kontrakt si právě výkony v mládežnických reprezentacích řekl a loni s týmem Blackhawks podepsal nováčkovskou smlouvu. Na svou první šanci v nejvyšší hokejové lize sice zatím čeká, ale v uplynulém ročníku Western Hockey League si za celek Winnipeg Ice nevedl vůbec špatně.

Nastoupil do 53 utkání. V nich nasázel 29 branek a na 34 nahrál, což z pohledu čísel znamená prakticky jeden kanadský bod za zápas.

Jeho působení v týmu Bruslařů bude po dohodě s Chicagem podobné jako u Radima Zohorny, kdy tedy oba hráči později na podzim odejdou do svých domovských klubů.

Teplý se k týmu Bruslařů již připojil.

Statistiky



Zobrazit příspěvek na Instagramu
BK Mladá Boleslav potvrzuje příchod útočníka Michala Teplého do svého týmu. Středočeský celek se na tom dohodl s jeho domovským klubem, Chicago Blackhawks. Teplý by měl se začátkem nové sezony NHL zamířit do zámoří stejně jako Radim Zohorna. #bkboboleslav #jedentymjedencil #transfer #nhl #chicagoblackhawks
Příspěvek sdílený BK Mladá Boleslav (@bkmladaboleslav),
×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav