BK MLADÁ BOLESLAV

Systém výdeje vstupenek na zápas 27.9.2020 BK Mladá Boleslav – HC Sparta Praha

24. 9. 2020
Autor: Klub
M l. B o l. – Na základě jednání Asociace profesionálních klubů ze dne 24. září 2020, tedy zástupců všech extraligových klubů, došlo k dohodě, že všechny kluby chtějí v rozjetém ročníku navzdory přísnějším vládním opatřením pokračovat. V neděli 27. září tedy Bruslaře čeká doma ve ŠKOENERGO aréně tým HC Sparta Praha. V následujícím článku najdete informace, jak si na utkání zajistit vstup.

Dle Mimořádného opatření ze dne 23. září 2020 vydaného Ministerstvem zdravotnictví ČR se vnitřních hromadných akcí smí zúčastnit pouze 1.000 osob.

BK Mladá Boleslav je z tohoto důvodu nucen nastavit početní limit maximálně 1.000 osob na utkání v neděli 27. září od 17:20 BK Mladá Boleslav – HC Sparta Praha.

Pro snazší orientaci se klub rozhodl držet už nastavené rozdělení do 6 sektorů. Jelikož drtivá část výdeje vstupenek na permanentky bude probíhat fyzicky na pokladnách, je nutné počítat s tím, že se nemusíte dostat do sektoru, o který požádáte.

Výdej vstupenek na permanentky bude probíhat takto:

PERMANENTKY NA SEZENÍ:

  • online od čtvrtka 24. září od 18:00 do pátku 25. září 11:00,
  • fyzicky na pokladně před ZS v pátek 25. září od 11:00 do 17:00.

PERMANENTKY NA STÁNÍ:

  • fyzicky na pokladně před ZS v pátek 25. září od 11:00 do 17:00.

V pátek 25. září po 17. hodině klub vyhodnotí aktuální situaci, tj. počet vybraných vstupů na utkání. Na základě toho poté zveřejní případný další výdej vstupenek, který by se konal v den utkání, tj. v neděli 27. září.

O PŘÍPADNÉM DŘÍVĚJŠÍM VYČERPÁNÍ KAPACITY 1.000 LIDÍ bude klub neprodleně informovat na svých webových stránkách a sociálních sítích.

!!! OD PÁTKU 11:00 KLUB NENÍ SCHOPEN PERMANENTKÁM NA SEZENÍ GARANTOVAT KONKRÉTNÍ MÍSTO UVEDENÉ NA PERMENTCE !!!


PŘÍSTUP NA HOKEJKA TV ZDARMA

Extraligové kluby ve spolupráci s BPA sport marketing připravují s ohledem na aktuální situaci speciální akci pro všechny majitele permanentních vstupenek napříč všemi kluby. Majitel každé jednotlivé permanentky dostane na měsíc ZDARMA přístup na Hokejka TV, kde může sledovat nejen zápasy svého týmu, ale vůbec jakýkoliv extraligový zápas (s výjimkou exklusivních utkání vysílaných O2 TV). Více informací přineseme v nejbližší době.


Vstupenky z emailu není nutné tisknout, stačí ji u vstupu na stadion ukázat ve svém chytrém telefonu.

NÁPOVĚDA - OBRÁZKOVÝ MANUÁL JAK POSTUPOVAT KROK ZA KROKEM: