BK MLADÁ BOLESLAV

Perfektní týmový výkon, pochvaloval si po výhře nad Spartou David Bernad

27. 9. 2020
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Boleslavští hokejisté měli po zápase se Spartou důvod k radosti. Díky týmovému výkonu totiž Pražany porazili 4:2. Dvěma brankami se na vítězství podílel také obránce David Bernad, který si v zápase připsal dvě asistence během nerovnovážného počtu hráčů na ledě.

David Bernad si po utkání pochvaloval zejména týmový výkon, a to nejen v dramatickém závěru zápasu. "Perfektní týmový výkon, kdy jsme tam padali do střel, zblokovali všechno, Gašpi (Gašper Krošelj - pozn. red.) nás podržel. Takže za mě super odmakaný týmový výkon a k tomu není co dodat," byla na obránci znát po zápase úleva a zároveň spokojenost.

Právě dvě branky, u nichž David Bernad byl, padly po početních výhodách Mladé Boleslavi. "Tak nějak si říkáme, že ty přesilovky potřebujeme hlavně zjednodušit, protože ze začátku, ty první dva zápasy, to nebylo úplně ono. Nedostávali jsme se tam, měli jsme problém se zavezením, potom jsme to hráli moc složitě, nějaké crossové nahrávky, takže dneska (v neděli - pozn. red.) i s novými trenéry (úsměv) jsme si řekli, že to budeme hrát maximálně jednoduše, že co bude, tak budeme házet na bránu. A myslím si, že jsme to splnili...," komentoval přesilové hry Bruslařů obránce Bernad.

Kompletní rozhovor s ním si můžete pustit prostřednictvím vloženého videa:

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav