BK MLADÁ BOLESLAV

David Šťastný: Se třemi body jsme spokojení, výhru jsme si zasloužili

11. 11. 2020
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – První domácí zápas po karanténě nabídl napínavé střetnutí s Kometou Brno. Boleslavští sice vedli, ale těsně, a tak do posledních sekund neměli nic jistého. Mimo jiné i díky jedné z asistencí útočníka Davida Šťastného, však boleslavští hokejisté zvládli a Brno porazili za tři body. Odveta proti stejnému soupeři je čeká v pátek večer na brněnském ledě.

"Se třemi body jsme spokojeni, ale byl to těžký zápas. Nedostávali jsme se úplně do šancí nebo oni dobře bránili. Měli takový ten box. Byl to zápas v tempu, ale jsme spokojeni se třemi body," zhodnotil utkání David Šťastný.

První branka zápasu padla až těsně před koncem druhé třetiny, když se právě po Šťastného asistenci trefil Radim Zohorna. Gól padl po využité početní výhodě. "Využitá přesilovka určitě pomohla, odskočili jsme na 1:0, což nám dodalo trošku nějaký klid, ale paradoxně jsme pak dostali gól na 1:1. Takže zlom zápasu byl asi tehdy, když jsme to dokázali rychle obrátit a vzít si to vedení zpátky," přiblížil David Šťastný důležité okamžiky utkání.

"Byl to ubojovaný zápas, všichni super bojovali, nasazení to mělo, takže jsme si to zasloužili," dodal mladoboleslavský útočník.

Kompletní videorozhovor můžete zhlédnout prostřednictvím přiloženého videa: