BK MLADÁ BOLESLAV

Měli jsme hroznou první třetinu, přiznal po prohře s Vítkovicemi Ondřej Najman

22. 11. 2020
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Mladé Boleslavi se v neděli večer na domácím ledě nepodařila zejména první polovina zápasu proti Vítkovicím. Ačkoliv se Bruslaři v závěru zápasu ještě snažili s výsledkem něco udělat a dostali se na dostřel jednoho gólu k vyrovnání, na remízu samotnou již nedosáhli. Útočník Ondřej Najman, který v utkání zaznamenal několik šancí, viděl příčinu neúspěchu právě v nepovedeném startu zápasu.

"Měli jsme hroznou první třetinu, nestíhali jsme, Vítkovice byly všude rychleji než my a tam nás to zlomilo. Už jsme to nedokázali vyrovnat," litoval po nepovedeného startu Ondřej Najman. "První třetinu jsme hodně zaspali. Nestíhali jsme, neplnili to, co jsme si řekli před zápasem a nebylo tam žádné nasazení," dodal útočník.

"Od půlky druhé třetiny jsme to zvedli, zlepšili jsme hodně pohyb a měli jsme hnedka víc šancí, víc střel. Ale oni už si to pak hlídali tak, že postavili autobus do středního pásma. Těžko jsme se přes ně dostávali. Ale my prostě musíme hrát 60 minut a ne jen půlku zápasu," zmiňuje determinanty neúspěchu dvaadvacetiletý útočník, který působí ve službách Bruslařského klubu již přes čtyři roky.

Kompletní rozhovor můžete zhlédnout prostřednictvím přiloženého videa: