BK MLADÁ BOLESLAV

Martin Ševc: Je třeba být pokorný a třeba se povede vítěznou šňůru natáhnout

8. 12. 2020
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Významnou postavu úterního vítězství nad Olomoucí byl kapitán Bruslařů Martin Ševc. Ač obránce, vstřelil dvě branky, což Středočechům pomohlo k tomu, aby soupeři odskočili a mohli duel kontrolovat až do jeho konce.

Martin Ševc je s výsledkem zápasu s Olomoucí spokojený. "Musíme být spokojení. I když výsledek vypadá snadno, úplně snadné to nebylo. Důležitá byla ta první třetina, že jsme šli do vedení. Protože s Olomoucí je to vždycky těžké, je to urputný soupeř a nedá vám ani kousek ledu zadarmo. O to to bylo potom trochu jednodušší," hodnotil sedmou výhru v řadě mladoboleslavský kapitán.

Devětatřicetiletého obránce, který se proti Kohoutům prosadil dvakrát, nezavršený hattrick nemrzel. "Abych řekl pravdu, ne. Jsou Vánoce a pokladník je hrozně přísný, takže musíme šetřit na dárky," smál se pod rouškou Martin Ševc s odkazem na to, že hokejisté musí po dosažení hattricku zaplatit do týmové pokladny tučný finanční obnos.

Jak kapitán Bruslařů vnímá sedm výher v řadě? A co očekává od pátečního derby v Liberci, kde boleslavští hokejisté nevyhráli už 10 let? O tom hovoří ve videorozhovoru:

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav