BK MLADÁ BOLESLAV

Bruslařský klub podepsal s šesticí hráčů nové smlouvy

9. 3. 2021
Autor: Klub
M l. B o l. – Krátce po skončení letošní základní části přichází Bruslařský klub s informacemi, které nepochybně potěší všechny jeho fanoušky – podepsal totiž nové smlouvy hned s šesticí hráčů. I v příští sezoně se tak můžete v zelenobílém těšit na Davida Bernada, Marise Bičevskise, Mitche Fillmana, Gašpera Krošelje, Jana Stránského a Petra Šidlíka!

Brankář Gašper Krošelj je už po třech sezonách v Boleslavi takřka stálice, příští ročník tedy bude v barvách Bruslařů už jeho čtvrtým. „Gašper i letos předvádí velice slušné výkony, byť ho trochu brzdí menší zranění,“ říká sportovní ředitel Bruslařů Václav Nedorost. „Jeho kvality ale známe, a proto není třeba na naší brankářské dvojici cokoliv měnit,“ dodává.

Obránce David Bernad byl také jasné volbou boleslavského sportovního úseku. „Neustále se posouvá vpřed a navíc věříme, že pořád ještě herně poroste,“ říká Nedorost. O tom, že na extraligová kluziště rozhodně patří, v posledních dvou letech přesvědčil i Mitchell Fillman a podle Václava Nedorosta příjemně překvapil i Petr Šidlík: „Stal se stabilní součástí naší obrany, navíc je to jeden z nejlepších hráčů v +/- v celé soutěži,“ dodává.

Útočníci Maris Bičevskis a Jan Stránský pak podle Václava Nedorosta skvěle zapadají do koncepce týmu. „Maris dokáže hrát kdekoliv a s kýmkoliv, navíc má coby útočník neuvěřitelné defenzivní vlastnosti. S Honzovým přínosem jsme spokojení dlouhodobě, charakterově skvěle zapadá do týmu,“ uzavírá Nedorost.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav