BK MLADÁ BOLESLAV

Petr Šidlík: V play off je každý zápas jiný, v neděli to může být naopak

3. 4. 2021
Autor: Adéla Kvapilová, Jitka Čechová
T ř i n e c – Vstup do semifinálové série zvládli lépe Oceláři, kteří úvodní duel ovládli 2:0. „Nabídli jsme jim dvakrát 5 na 3, což rozhodlo. Jinak si myslím, že jsme uhráli solidní zápas,“ hodnotí porážku obránce Petr Šidlík.

První zápas proti třineckým drakům byl emočně vypjatý. Co rozhodlo? „Přesilovky. Nabídli jsme jim dvakrát 5 na 3, což rozhodlo. Jinak si myslím, že jsme uhráli solidní zápas. Je vidět, že mají zkušené hráče a vyřazovací boje nehrají poprvé, takže si to uhlídali. Druhá třetina rozhodla,“ sděluje na úvod rozhovoru Petr Šidlík.

Bruslaři byli v tomto střetnutí trestanějším týmem, za katr usedli hned šestkrát. „Možná to byla přemíra snahy. Chtěl jsem dohrát ve středním pásmu, foukli to jako faul. Nevím, neviděl jsem to. Nechci se k tomu vyjadřovat… Věděli jsme, že mají silné přesilovky, že jim nemůžeme nabídnout to, co v tomto zápase. Jak tohle dodržíme, tak věřím, že to bude super.“

Středočeši se z porážky musí co nejrychleji oklepat. Semifinálový program je velmi nabitý. Co pro to udělají? „Nic. Já myslím, že už to zůstalo v kabině. Řekli jsme si k tomu něco, uděláme si před zápasem poradu, máme čas zregenerovat. Myslím si, že jsme hlavou připravení dobře, že si to nikdo z nás nebere. Je to první zápas venku, těžký soupeř a takhle to prostě je,“ uzavírá boleslavský bek.

Celý rozhovor můžete zhlédnout na našem YouTube:



Zobrazit příspěvek na Instagramu
Příspěvek sdílený BK Mladá Boleslav (@bkmladaboleslav)