BK MLADÁ BOLESLAV

Zase nám utekl začátek, smutnil po prohře Jakub Strnad

11. 4. 2021
Autor: Adéla Kvapilová
T ř i n e c – Uklidnění v podobě mečbolu se nekoná, Bruslaři v Třinci nezvládli odpovědět na žádnou branku a prohráli 0:3. „Ve všech zápasech nám utekl začátek, těžko se to pak dohání,“ mrzela prohra v pátém semifinále Jakuba Strnada.

Mladá Boleslav nevstoupila do utkání šťastně. Ihned v úvodních minutách museli Bruslaři čelit třinecké přesilovce a těsně před půlkou první periody inkasovali. „Ve všech zápasech, které jsme s Třincem prohráli, nám utekl začátek. Těžko se to pak dohání,“ uvědomuje si Jakub Strnad.

Která část hry podle boleslavského forvarda rozhodla? „Myslím si, že to byl začátek. Třinec je zkušené mužstvo. Oni si pak hru dirigují, my na ně těžko tlačíme.“

Ve čtvrtfinále se Středočechům podařilo nepříznivý vývoj utkání s Pardubicemi ve třetí části otočit. Vzpomínka na toto utkání proběhla hráčům i nyní. „Do poslední minuty se nevzdáváme. Je to hokej, stát se může všechno, holt se to tentokrát nepovedlo.“

Přestože Třinec získal mečbol, Bruslaři nic nevzdávají. Vyrovnat sérii se pokusí v úterním duelu na domácím ledě od 17 hodin.

Kompletní rozhovor si můžete pustit prostřednictvím YouTube:

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav