BK MLADÁ BOLESLAV

Do sportovního vedení klubu se vrací Radim Vrbata

30. 4. 2021
Autor: Klub
M l. B o l. – S koncem sezony 2020/2021 a s blížícím se nadcházejícím ročníkem hokejový klub BK Mladá Boleslav oznamuje odchody a příchody v rámci sportovního vedení klubu. Nejzásadnější zprávou je nepochybně návrat Radima Vrbaty do managementu klubu, v němž se opětovně oficiálně zapojí na pozici sportovního ředitele.

Václav Nedorost, který zastával funkci sportovního ředitele, se přesouvá na pozici sportovního manažera.

Na pozici trenéra brankářů a vedoucího mužstva pak přichází Lukáš Mensator. Bývalý gólman má na svém kontě bronzovou medaili z mistrovství světa do 18 let, mistrovský titul s Karlovými Vary a v roce 2002 byl draftován Vancouver Canucks. Poslední čtyři sezony působil jako trenér brankářů a videokouč v Sokolově.

Do nově vytvořené funkce sekretáře sportovního úseku nastoupí Martin Škaloud, současný sekretář a trenér mladoboleslavské mládeže.

„Změny ve sportovním vedení jsou dalším krokem na cestě, po které se v současnosti jako klub ubíráme a dá se říct hlavně potvrzují faktické fungování sportovní části klubu,“ říká generální manažer Mgr. Jan Tůma.

Z Bruslařského klubu odchází sportovní manažer Martin Vejvoda, trenér brankářů a vedoucí mužstva Radek Haas a trenér rozvoje a dovedností Michal Broš. „Všem třem děkujeme za veškerou odvedenou práci, které si velmi vážíme, a při jejich dalším působení v hokeji i v běžném životě přejeme spoustu úspěchů,“ říká k ukončení spolupráce generální manažer Tůma.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav