BK MLADÁ BOLESLAV

Permanentkáři na přípravu zdarma! A jak to bude s Ligou mistrů?

2. 8. 2021
Autor: Klub
M l. B o l. – Vláda minulé pondělí představila nová protikoronavirová opatření, která začala platit od 1. srpna. Až dosud bylo možné při vnitřních hromadných akcích využít kapacitu 2 000 osob, případně šlo toto číslo navýšit, ale pouze maximálně na 50 % celkové kapacity. Od 1. srpna je kapacita akcí ve vnitřním prostředí 3 000 osob, které se prokáží testem, očkováním či proděláním onemocnění COVID-19 v posledních 6 měsících. Zde proto přinášíme pokyny, jak se v srpnu dostanete na domácí zápasy Bruslařů:

VSTUPENKY NA PŘÍPRAVNÁ DOMÁCÍ UTKÁNÍ VE ŠKOENERGO ARÉNĚ

Jako poděkování za to, že do toho s námi prostřednictvím koupě permanentní vstupenky jdou znovu i do další extraligové sezony, od nás mají majitelé permanentních vstupenek oba přípravné zápasy (tj. s Litvínovem a Plzní) ZDARMA! Stačí se s permanentkou před začátkem utkání dostavit ke vstupu na ZS, prokázat se QR kódem o splnění podmínek bezinfekčnosti (viz níže "Bezpečnostní podmínky vstupu a chování uvnitř arény") a je to!

Upozorňujeme, že permanentní vstupenka slouží v tomto případě pouze ke vstupu na stadionu, negarantuje vám místo k sezení uvedené na permanentní vstupence.

Vstup na ZS je možný do vyčerpání povolené kapacity.

jednotná cena 50 Kč
děti do 130 cm, držitelé průkazu ZTP/ZTP-P 1 Kč

Vstupenky pro ty, kdo permanentku nemají, je možné zakoupit na pokladně 1 hodinu před začátkem zápasu.

VSTUPENKY NA DOMÁCÍ UTKÁNÍ LIGY MISTRŮ VE ŠKOENERGO ARÉNĚ

jednotná cena 200 Kč
děti do 130 cm, držitelé průkazu ZTP/ZTP-P 100 Kč

Permanentní vstupenky na utkání Ligy mistrů neplatí.

Online prodej vstupenek na domácí srpnová utkání Bruslařů Ligy mistrů odstartuje v polovině srpna, termín bude upřesněn. Pokladny budou otevřené vždy 1 hodinu před začátkem zápasu.

V prodeji jsou pouze vstupenky na sezení – dle aktuálního nařízení Ministerstva zdravotnictví ČR stále není možné na vnitřních akcích stát.

Bezpečnostní podmínky vstupu a chování uvnitř arény

Na akci mohou být přítomné pouze osoby, které nevykazují klinické příznaky onemocnění COVID-19. Po vstupu do arény je povinné zakrývat si dýchací cesty respirátorem, např. FFP2, KN 95.

U vstupu do ŠKOENERGO Arény bude nutné předložit jeden z těchto dokumentů:

  • negativní RT-PCR test ne starší než 7 dní
  • negativní POC test (antigenní test) ne starší než 72 hodin
  • mezinárodní certifikát prokazující očkování nejméně 14 dní od absolvování druhé dávky očkování
  • laboratorně potvrzené prodělání onemocnění COVID-19, přičemž od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní

Potvrzení o negativním testu musí pocházet z certifikované laboratoře, samotesty a čestná prohlášení nejsou akceptovány.

Výjimku mají pouze děti do 6 let.