BK MLADÁ BOLESLAV

Trápili jsme se vzadu a váhali s rozehrávkou, mrzela Miloše Kelemena prohra s Litvínovem

10. 8. 2021
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Bruslařům se nezdařilo první přípravné utkání na novou sezónu. V úterý přivítali na domácím ledě Litvínov, již po třech minutách dokonce vedli zásluhou nováčka Miloše Kelemena. Litvínov ale otočil a zápas nakonec dotáhl do vítězného konce, což Kelemena společně se spoluhráči po utkání mrzelo. Hráči se nyní otáčejí k dalšímu zápasu, který je čeká už ve čtvrtek, a to opět na domácí půdě.

"Potěšilo mě to, ale ten zápas jsme prohráli, i když to byl jen přípravný. Ta prohra mrzí," přiznal Miloš Kelemen krátce po utkání. Útočník zaznamenal právě hned po prvních třech minutách v dresu Bruslařského klubu premiérovou trefu za Mladou Boleslav. Jak ale prozradil, první puk si neschoval a počká až na ligové duely.

"Velmi jsme se trápili vzadu, váhali jsme s rozehrávkou, což se nám vymstilo, i v přesilovce jsme totiž dostali gól. Byl to první zápas a věřím, že budeme jen lepší," ohlížel se za úvodním týmovým neúspěchem dvaadvacetiletý útočník, který do Mladé Boleslavi přišel ze Zvolena.

Bruslařům se i přesto, že téměř celý zápas na soupeře ztráceli, podařilo minutu před koncem základní hrací doby snížit na jednogólový rozdíl. Na vyrovnání však ale již nedošlo. "Ještě tam bylo nějakých 40 sekund, takže to klidně mohlo padnout, ale jak říkám, nepadlo. Doufám, že ve čtvrtek to od nás bude o hodně lepší," věří před čtvrtečním soubojem s Plzní Miloš Kelemen.

Kdy se Miloš Kelemen připojil k mladoboleslavskému týmu? Jak se mu ve městě automobilů líbí? A kde bydlí? Podívejte se na kompletní videorozhovor: