BK MLADÁ BOLESLAV

Proběhlo Odpoledne s Bruslaři. O zábavu nebyla nouze

17. 8. 2021
Autor: Klub
M l. B o l. – Po dlouhém roce a půl se konečně zadařilo. V úterý 17. srpna Bruslaři společně s Autokomplexem Menčík a OC Olympia MB uspořádali pro (nejmenší) fanoušky zábavné odpoledne plné her a skvělých cen, které bylo zakončeno autogramiádou A týmu pro nový ročník.

Odpoledne s Bruslaři vypuklo ve 13 hodin a o zábavu nebyla nouze. Nejmladší fanoušci měli možnost zapojit se do soutěže o hodnotné ceny od sponzorů či samotného klubu BK Mladá Boleslav. Aby tak mohli učinit, museli obejít devět stanovišť, kde plnili úkoly, s nimiž jim pomáhali samotní hráči. Za provedení získávali samolepky na kartičku, kterou po splnění odevzdali. V rámci jednotlivých segmentů děti okusily střelbu na branku, skákání v pytli, překážkovou dráhu či dopravní hřiště.

Souběžně s programem pro děti probíhaly na podiu rozhovory s hráči, dále s ředitelem Olympia MB Petrem Divišem a zakladatelem rodinné firmy Autokomplex Menčík Zdeňkem Menčíkem.

Nechyběla ani kulturní vložka v podobě tanečního vystoupení.

Zhruba v 15:30 přišlo na řadu vyhlášení vítězů a předání cen, po němž už následovalo představení týmu a odhalení dresů pro blížící se Ligu mistrů i Tipsport extraligu. Celé odpoledne pak zakončila autogramiáda téměř celého týmu Bruslařů. Na fotografie se můžete podívat ZDE.



Zobrazit příspěvek na Instagramu
Příspěvek sdílený BK Mladá Boleslav (@bkmladaboleslav)
×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav