BK MLADÁ BOLESLAV

Klíč k úspěchu? Poctivá práce a bojovnost, uvědomuje si Martin Ševc

29. 10. 2021
Autor: Adéla Kvapilová
M l. B o l. – Série čtyř porážek v řadě je u konce. V zápase 19. kola se domácím Bruslařům podařilo nad plzeňským celkem zvítězit v poměru 2:1. Úvodní branku utkání vstřelil Martin Ševc, pro něhož to byla první branka v letošním extraligovém ročníku.

„Nebylo to moc líbivé utkání, ale pro nás bylo velmi důležité. Myslím si, že poctivou prací a bojovností jsme to převrátili na naši stranu,“ hodnotí vítězný duel Martin Ševc, který přispěl k vítězství jedním gólem.

První perioda vyšla lépe domácím, kteří poměrně značně Západočechy přestříleli. I přes veškerou aktivitu se gólový účet začal psát až v druhé pasáži. Ihned v úvodu této části se střelou od modré prezentoval Martin Ševc. „Vyhrávali jsme osobní souboje a zblokovali dost střel. Tahle „špinavá práce“ nás dovedla ke třem bodům,“ uvědomuje si důležitý zisk.

„Výhra je důležitá, ale uvidíme v neděli. Určitě je to důležité, protože se několik zápasů nepovedlo. Nebylo to pouze o výsledcích, ale hlavně o předvedené hře. Doufám, že to bude mít stoupající tendenci,“ přeje si kapitán Bruslařů.

Jak padla první extraligová branka Martina Ševce v této sezóně? A jak na Liberec? Kompletní rozhovor můžete zhlédnout na našem YouTube: