BK MLADÁ BOLESLAV

Dva body proti Hradci? Dali jsme do toho všechno, těší Adama Jánošíka

21. 11. 2021
Autor: Adéla Kvapilová
M l. B o l. – Na potřetí už to vyšlo. Bruslaři si po pátečním debaklu v Litvínově spravili reputaci. V rámci 25. kola Tipsport extraligy přivítali na domácí půdě aktuálně druhý Hradec Králové, který do tohoto utkání držel sérii osmi výher v řadě. „Dali jsme do toho všechno. Hradec hraje dobře, není jednoduché ho zastavit a nám se to podařilo,“ těšila výhra 4:3 po prodloužení Adama Jánošíka.

Utkání se od samého počátku vyvíjelo lépe pro Mladou Boleslav. Domácí tým až do 19. minuty držel dvoubrankové vedení. Postupem času se hra srovnala a v některých pasážích hrál efektivněji Hradec. Nakonec se štěstí přiklonilo na stranu Bruslařů, kteří si v prodloužení vystřelili bonusový bod. „Za dva body jsme rádi. První zápas po repre pauze nám úplně nevyšel a chtěli jsme to odvrátit. Dali jsme do toho všechno. Hradec hraje dobře, není jednoduché ho zastavit a nám se to podařilo,“ komentoval vítězství Adam Jánošík.

Boleslavský bek otevřel skóre nedělního utkání. Gól nejprve zkoumali rozhodčí podle videa a po jeho uznání si trenérskou výzvu vzali Východočeši. Branka po dvou přezkoumáních nakonec skutečně platila. „Není úplně příjemné, když po gólu pět minut čekáte, jestli vůbec bude platit. Samozřejmě jsem v to doufal. Jsme moc rádi, že platil,“ popsal své pocity.

Čím to je, že jsou zápasy, ve kterých se nedaří? Kompletní rozhovor si můžete pustit prostřednictvím YouTube:

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav