BK MLADÁ BOLESLAV

Informace o vstupu fanoušků na domácí zápasy A týmu

26. 11. 2021
Autor: Klub
M l. B o l. – Vláda ČR k pátku 26. listopadu omezila kapacitu diváků na sportovních akcích na 1000 osob. BK Mladá Boleslav je s ohledem na tuto skutečnost nucen reagovat, a to následujícím způsobem:
  • Přednostní právo účasti na utkání mají držitelé permanentních vstupenek, a to až do vyčerpání povolené kapacity 1000 diváků.
  • Pokud 15 minut před začátkem utkání nebude vyčerpána povolená kapacita diváků, budou uvolněny do fyzického prodeje na pokladně před zimním stadionem jednorázové vstupenky na utkání, přičemž v tomto čase bude až do vyčerpání povolené kapacity 1000 diváků umožněn vstup na utkání permanentkářům i divákům s jednorázovou vstupenkou.
  • Online prodej jednorázových vstupenek na všechny zápasy je až do odvolání zrušen.
  • Všichni diváci ve ŠKOENERGO Aréně musí sedět. Přednostní právo na sedadlo má držitel permanentní vstupenky na sezení na konkrétní místo. Majitel permanentky na stání či jednorázové vstupenky si musí najít volné sedadlo, pokud konkrétní místo k sezení nemá vyznačeno na jednorázové vstupence. Stání kolem ledu a na horních podestách je zakázáno.
  • Vstup pro majitele VIP permanentních vstupenek je pouze přes vjezd pro rolbu.
  • Sektor pro hosty je uzavřen.

Zároveň připomínáme další podmínky, které platí již od 22. listopadu:

Vstup do ŠKOENERGO Arény

Na zápase mohou být přítomné pouze osoby, které nevykazují klinické příznaky onemocnění COVID-19.

Při vstupu do arény je povinné zakrývat si dýchací cesty respirátorem, např. FFP2, KN 95. Osoby bez ochrany dýchacích cest nemohou být do ŠKOENERGO Arény vpuštěny.

Každý návštěvník hokejových zápasů pořádaných BK Mladá Boleslav je povinen prokázat svou bezinfekčnost. Z mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví ČR vyplývá povinnost prokázat se certifikátem o:

  1. dokončeném očkování,
  2. rozočkování (a negativním výsledkem PCR testu max. 72 hodin starým),
  3. prodělání nemoci covid-19 (ochranná lhůta 180 dní),
  4. nemožnosti absolvovat očkování ze zdravotních důvodů a negativním výsledkem PCR testu (max. 72 hodin starým),
  5. mladiství ve věku 12-18 let předloží negativní výsledek PCR testu (max. 72 hodin starý).

Každý návštěvník vstupující na hokejové utkání (extraligy i mládežnických soutěží) je povinen předložit pořadateli doklad o bezinfekčnosti. A to pomocí aplikace Tečka či papírovou formou, přičemž ze strany pořadatele může dojít k ověření pravosti předložených údajů (tuto povinnost ukládá mimořádný výrok MZdČR).

Děti do dovršení 12 let věku jsou zbaveny povinnosti prokazovat se certifikátem o bezinfekčnosti.

Ochrana dýchacích cest

Vzhledem k aktuálně platným vládním opatřením je ve všech vnitřních prostorách nutné po celou dobu akce nosit řádně nasazený respirátor, a to pouze s výjimkou doby konzumace. Z důvodu možných kontrol ze strany Krajské hygienické stanice a hrozících vysokých pokut prosíme všechny fanoušky o dodržování tohoto opatření.