BK MLADÁ BOLESLAV

Zklamání. Měli jsme spoustu nepřesností a neproměnili šance, lituje Ondřej Najman

26. 12. 2021
Autor: Adéla Kvapilová
M l. B o l. – Trápení v koncovce nadále pokračuje. Přestože Mladá Boleslav přestřílela Bílé Tygry v poměru 31:21, podlehla hráčům z Podještědí 3:4. Utkání hodnotil střelec úvodní branky Bruslařů Ondřej Najman, který v zápase soupeřil se svým mladším bratrem Adamem hrajícím v libereckém dresu.

„Jsme zklamaní. Nehráli jsme tak, jako jsme hráli poslední dva zápasy. Bylo tam spoustu nepřesností, nejsme spokojeni s výkonem,“ komentoval porážku Ondřej Najman. Bruslaři totiž poprvé v letošním ročníku nestačili na Liberec. „Podle mě jsme neměli takové nasazení jako předtím a z toho pak pramenily naše chyby. Měli obrovské šance, na všechno hromadu času a výborně to trefovali.“

Prostřední perioda byla gólově nejbohatší. Bruslaři se trefili dvakrát, Severočeši dokonce třikrát. „Druhá třetina rozhodla. Ve třetí jsme se snažili do nich tlačit, ale byli zatažení a výborně si to pohlídali. Neproměnili jsme hromadu šancí,“ mrzí boleslavského útočníka.

Pro Ondřeje Najmana měl zápas speciální náboj. Nastoupil proti svému mladšímu bratru Adamovi. „Něco málo jsme si řekli, a to i na Vánoce, ale nic velkého to nebylo,“ potvrzuje sourozenecké pošťuchování starší Ondřej.

Co se řeší na Vánoce u Najmanů? A jak do příštího zápasu? Kompletní rozhovor si můžete pustit na YouTube: