BK MLADÁ BOLESLAV

Naše výkony nejsou dobré, kritice fanoušků se nedivím, říká Tomáš Fořt

8. 2. 2022
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Sérii nepříznivých výsledků se Mladé Boleslavi nepovedlo přerušit ani proti předposlednímu Kladnu. Bruslaři během 65 minut nevstřelili ani gól a s Rytíři padli po prodloužení. Prohra mrzela také útočníka první formace Tomáše Fořta, který v rozhovoru uvedl, že rozumí kritice fanoušků a mají na ni právo. Výkon útočníků označil za křeč.

Fořta prohra s tabulkově slabým soupeřem mrzela. Právě jeho formace je jedna z těch, které se z hlediska produktivity nedaří. "Produktivita nás trápí tři čtvrtě sezóny. Nedáváme góly, na každý se hrozně nadřeme. Je těžké vyhrávat takové zápasy, když nejsme schopní tam dotlačit gól. Některé situace se na toho hráče už nabalují. Když párkrát něco nepromění, tak už chce něco změnit a ne vždy je to ta správná cesta," říká Fořt.

To označil za křeč. "Křeč to byla nejen dnes, ale dlouho, takže určitě," komentoval Fořt. Vyjádřil se také k přesilovým hrám, jež se Bruslařům dlouhodobě nedaří. "Říkali jsme si před zápasem, že ty přesilovky nesmíme přehrávat, že bychom to měli řešit jednodušeji střelou. A zase jsme to podle mě ne tak často dělali. Takže je potřeba to ještě víc zjednodušit," nastiňuje Tomáš Fořt svůj pohled na to, jak zlepšit početní výhody.

Kompletní videorozhovor můžete zhlédnout prostřednictvím YouToube kanálu: