BK MLADÁ BOLESLAV

Konečně zase za tři body, oddechl si Martin Pláněk

27. 2. 2022
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Dva kanadské body v zápase za gól a asistenci jsou na obránce pěkný počin. Martina Pláňka ale mnohem víc než osobní statistika zajímaly tři body, které Bruslaři za vítězství nad Zlínem získali. Mají zásadní charakter, přesto ještě mladoboleslavští hokejisté jisté předkolo play off nemají. "Hlavně jít od zápasu k zápasu a nedělat blbosti," hlásil Pláněk prosebně.

"Ze všeho nejdůležitější bylo, že se nám povedlo vyhrát," řekl hned na úvod rozhovoru s patrnou úlevou v hlase jeden z asistentů Martina Ševce, obránce Martin Pláněk. "Šli jsme si za tím a konečně zase odehráli dobrý zápas," dodal. A kdy se podle něj zápas lámal? "Asi když jsme dali ten třetí gól. Tak už jsme si začali věřit, že to zvládneme. Třetí třetinu jsme odehráli tak, jak jsme si řekli v šatně, a Zlínu už nic nedovolili."

V pátek v Karlových Varech, v neděli proti Zlínu – oba soupeře Bruslaři přestříleli až dvojnásobně. "Doufáme a věříme, že tohle je cesta, jak z toho našeho neštěstí ven," hlásil Pláněk. "Gólů dlouhodobě dáváme hrozně málo, takže jak jinak to prorvat a dotlačit do branky, než cpát do všechno na branku."

Jak využít prohru v Karlových Varech do úterní odvety, měli vůbec Boleslavští prostor myslet na sestup Zlína z extraligy a co říkal Martin Pláněk na svůj gólový zářez?


×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav