BK MLADÁ BOLESLAV

Juniorům začíná play off, ve čtvrtfinále se postaví proti Třinci

22. 3. 2022
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Mladoboleslavským juniorům začíná nejnáročnější fáze sezóny. V rámci čtvrtfinále play off se postaví dalekému Třinci. Série se hraje na tři vítězné zápasy a Bruslaři mají výhodu lepšího postavení v tabulce, proto se úvodní dva duely odehrají na jejich ledě. Začíná se utkáním v úterý 22. března od 17:00 a ve středu 23. března od 12:00 ve ŠKOENERGO Aréně.

Boleslavští junioři si v nadstavbě počínali podobně jako jejich slezský soupeř. Zatímco Bruslaři hráli ve skupině C, v níž se umístili na druhém místě se ziskem 26 bodů. Třinec působil ve skupině A, kde skončil také druhý za první Plzní. V tabulce měl o pouhý jeden bod méně než Mladá Boleslav.

Dá se tak čekat, že půjde o třaskavou a vyrovnanou sérii, v níž bude k vidění souboj o každý centimetr na ledě. V základní části se obě mužstva střela dvakrát a pokaždé hrála roli výhoda domácího prostředí. Nejprve se na vlastním ledě v polovině října radoval z vysoké výhry nad 5:2 Třinec, v odvetném střetnutí v pátek 7. ledna naopak uspěli Boleslavští junioři, kteří uštědřili soupeři porážku 6:2. I vzhledem k velmi rozdílným výsledkům zápasů ze základní části se tak dá očekávat zajímavá série.

Domácí utkání odehrají Bruslaři v úterý 22. března od 17:00 a ve středu 23. března ve ŠKOENERGO aréně. Vstupné je zdarma. Třetí utkání série je plánováno v Třinci na sobotu 26. března od 18:00.

Boleslavští junioři před startem série natočili video, v němž žádají o podporu, najdete ho na našich sociálních sítích.



Zobrazit příspěvek na Instagramu
Příspěvek sdílený BK Mladá Boleslav (@bkmladaboleslav)
×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav