BK MLADÁ BOLESLAV

Rozsviťme společně zelenou: Bruslaři pomohou s vybavením sanitek

17. 8. 2023
Autor: Klub
M l. B o l. – Dlouhotrvající spolupráce mezi BK Mladá Boleslav a Klaudiánovou nemocnicí píše další kapitolu svého příběhu. S blížícím se koncem letní přípravy se Bruslaři společně se dvěma svými obchodními partnery, firmami MITEL a.s. a SPEL a.s., rozhodli podpořit nákup tří palubních jednotek do sanitek integrovaného záchranného systému, které budou sloužit k přednostnímu průjezdu na semaforech – jinak řečeno k rozsvícení zelené těm, kteří to potřebují.

Tradičně mladoboleslavský klub a jeho fanoušci podporují Klaudiánovu nemocnici prostřednictvím charitativního utkání, které se obvykle koná kolem Vánoc, a které následuje aukce speciálních dresů vytvořených jen pro tuto příležitost.

„S nemocnicí jsme samozřejmě dlouhodobě a pravidelně v kontaktu. Když jsem se dozvěděl, o co se momentálně snaží a co je potřeba, zaujalo mě to, protože to považuji za poměrně zásadní a důležitou věc,“ vysvětluje generální manažer Jan Tůma, proč se BK Mladá Boleslav rozhodl angažovat i v méně obvyklém období sezony. „Věřím, že to stejně tak zaujme naše fanoušky, kteří už se s těmito našimi projekty sžili a pomáhají s námi,“ dodává.

Jak můžete pomoci tentokrát? Klub se rozhodl věnovat na nákup těchto palubních jednotek výtěžek z prodeje dresů a minidresů na Odpoledne s Bruslaři, které proběhne v sobotu 26. srpna ve ŠKOENERGO Aréně. Na této akci budou poprvé v prodeji nové dresy (1.470 Kč) a minidresy (260 Kč) pro nadcházející extraligovou sezonu. Upozorňujeme, že dresů i minidresů bude k dispozici omezené množství.

Tři palubní jednotky zajišťující integraci do kooperativních systémů (C-ITS) pro vozidla / sanitky IZS a ONMB s využitím služby přednostního průjezdu (preferenci) na světelných signalizačních zařízeních v celkové hodnotě 300 tisíc korun.

Na projektu podpory mladoboleslavské Klaudiánovy nemocnice BK Mladá Boleslav spolupracuje se svými partnery MITEL a.s. a SPEL a.s.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav