BK MLADÁ BOLESLAV

Často jsme faulovali, mrzí střelce Osburna. Věří i v další branky

17. 9. 2023
Autor: Redakce
M l. B o l. – Cizinecká legie znovu úřadovala. Ve druhém kole jedinými střelci Mladé Boleslavi byli Matti Järvinen a Zach Osburn. Právě on se postaral o první gól Středočechů, když střelou od modré na konci druhé třetiny překonal vítkovického Machovského. Bruslaři nakonec ale srovnat nezvládli a podlehli Rideře 2:4. „Hra byla dobrá, ale srážely nás fauly," zamýšlí se Osburn.

Chtěl si po derby s Libercem spravit chuť, místo toho ale přišla druhá porážka. Bruslařský klub na domácí půdě nedokázal vzdorovat Vítkovicím a po třech inkasovaných brankách v oslabení prohrál 2:4. „ Tým si zatím sedá. Odehráli jsme dobrý zápas, jen jsme měli být lepší směrem dopředu jako při zápase s Libercem. Naším, ale i mým, hlavním problémem bylo, že jsme často faulovali. Hra byla dobrá, ale tohle nás sráželo, a i kvůli tomu jsme prohráli,“ poukazuje Zach Osburn na nedisciplinovanost.

Právě ta byla podle něj v zápase rozhodující. Vítkovice si přesilovkami pomohly. Věřím, že bychom je bez toho dokázali porazit. Musíme se zlepšit," hlásí odhodlaně.

Zach Osburn už při svém druhém startu v extralize zaznamenal gól. Puk si ale na památku nevzal. Bylo by to hezké, ale zatím se ke mně nedostal. Vezmu si ho třeba příště, protože doufám, že jich tady ještě pár dám," říká s úsměvem 26letý obránce ve službách Mladé Boleslavi.

×
Dnes v 18:00 | JUN
BK Mladá Boleslav
HC Dynamo Pardubice