BK MLADÁ BOLESLAV

Závěr nám zkazil dojem z výhry, mrzí Tomáše Fořta. Pochvaluje si přesilovky

24. 9. 2023
Autor: Redakce
M l. B o l. - Středočeši slaví první výhru za tři body. Ve čtvrtém kole Tipsport extraligy porazili doma trápící se Kometu 6:3. Mladá Boleslav si pomohla hlavně přesilovkami, z šesti proměnila hned čtyři. „První přesilovková formace šlape od začátku sezony. Nám to ve druhé tolik nešlo, udělali jsme ale pár změn a jsme rádi, že se nám podařilo přispět,“ říká dvougólový Tomáš Fořt.

Středočeši sice vstřelili úvodní gól zápasu, s předvedenou hrou v první třetině ale spokojení nebyli. „Zápas byl divoký, nepovedl se nám začátek. A konec vlastně taky ne. V první třetině jsme dělali spoustu chyb, byli jsme pak rádi, že to bylo jen 1:1. Kometa měla soustu šancí po našich chybách. Závěr nám zkazil dojem z výhry," uvědomuje si útočník Tomáš Fořt, že dva góly soupeře v posledních minutách není rozhodně něco, co by si Bruslaři "mohli dát za rámeček".

Radost tak mohou mít Mladoboleslavští především z přesilových her. Využili totiž čtyři z šesti. „První přesilovková formace šlape od začátku sezony. Nám to ve druhé tolik nešlo, udělali jsme ale pár změn a jsme rádi, že se nám podařilo přispět,“ míní Fořt, který se v utkání proti Kometě postaral hned o dvě branky.

„Gólů moc nedávám, jsem tedy rád za každou branku. Tentokrát dokonce dvě, takže jsem šťastný a spokojený," usmívá se.

×
Dnes v 18:00 | JUN
BK Mladá Boleslav
HC Dynamo Pardubice