BK MLADÁ BOLESLAV

Musíme začít maličkostmi, uvědomuje si Adam Jánošík. Podpory fanoušků si váží

27. 10. 2023
Autor: Redakce
​M l. B o l. – Proti Liberci se Bruslařům nedařilo. Středočeši ani jedním z 22 pokusů nevyzráli na gólmana Krále, zatímco Bílí Tygři se trefili hned osmkrát. Momentum nepřišlo ani po bitce kapitána Adama Jánošíka. Mladá Boleslav se tak do nedělního utkání musí oklepat z porážky 0:8.

„Věřím, že už jsme si to vypili až do dna. Je těžké, když po povedené třetině prohráváte 0:2. V naší situaci nám to nepomohlo. Nezvládli jsme to v hlavách,“ mrzí po utkání Adama Jánošíka.

Boleslavský kapitán je ještě během druhé třetiny pokusil o nabuzení týmu, když v pěstním boji vyzval Jana Šíra. „Doufal jsem, že nás to nakopne a něco se zlomí a půjde na naši stranu. Šlo ale vše proti nám a ani tohle nám nepomohlo,“ míní obránce Mladé Boleslavi.

Jak celou situaci zlomit? „Musíme začít maličkostmi a každé střídání jít nadoraz. Odrazit se od malých věcí a od systému. Věřím, že to postupně zlomíme,“ hlásí odhodlaně.

„Není to nic příjemné, všichni chceme vyhrávat. To je vzkaz od nás z kabiny. Nikdo nechce být v takové situaci, jaké jsme. Bez fanoušků to nezvládneme. Věřím, že se dáme dohromady a spolu to zvládneme,“ míní směrem k fanouškům.

×
Dnes v 18:00 | JUN
BK Mladá Boleslav
HC Dynamo Pardubice