BK MLADÁ BOLESLAV

Jak můžete pomoci i vy? Spustili jsme aukci dresů, minidresy budou v prodeji při utkání

16. 11. 2023
Autor: Klub
M l. B o l. – Chcete-li se v pátečním charitativním utkání angažovat i vy, pak vězte, že existuje hned několik způsobů, které jsme přehledně vypsali v tomto článku. Na dálku se tak můžete pustit do aukce dresů nebo speciální kšiltovky od Boleslavské smečky, přímo na pátečním zápase si pak můžete zakoupit miniverzi těchto dresů anebo kalendář Boleslavské smečky pro rok 2024. Děkujeme všem za podporu, pomoc a snahu přispět dobré věci.

AUKCE SPECIÁLNÍCH DRESŮ

Aukce dresů odstartovala ještě před pátečním zápasem, přesněji řečeno ve čtvrtek 16. listopadu v 16:00. Do boje o dresy se tak můžete pustit již 24 hodin předtím, než se do boje pustí Bruslaři na ledě.

Konání aukce: www.sportovniaukce.cz
Trvání aukce: čtvrtek 16. listopadu 2023 – pondělí 4. prosince 2023
Vyvolávací cena jednoho dresu: 2.000 Kč
Funkce KUP TEĎ: za 10.000 Kč

SPECIÁLNÍ KŠILTOVKA BOLESLAVSKÉ SMEČKY

Speciální a zcela jedinečnou kšiltovku do aukce věnovala Boleslavská smečka. Najdete ji mezi draženými dresy za stejnou počáteční cenu taktéž na sportovniaukce.cz.

LIMITOVANÁ EDICE MINIDRESŮ V PRODEJI PŘÍMO VE ŠKOENERGO ARÉNĚ

Stejně jako loni připravili i letos Bruslaři limitovanou edici charitativních minidresů celého týmu. I jejich koupí ve stánku na hale přispějete na letošní charitativní projekt Asistenčního jednorožce. Cena jednoho kusu je 300 Kč.

V tomto stánku bude možné rovněž zakoupit Charitativní kalendář Boleslavské smečky na rok 2024. Cena jednoho kalendáře je 350 Kč. I těchto kalendářů je rovněž omezené množství.