BK MLADÁ BOLESLAV

Pokyny nového trenéra fungují. Jen se jich držet 60 minut, říká Pavol Skalický

24. 11. 2023
Autor: Klub
M l. B o l. - Proti tabulkově čtvrtému Třinci mladoboleslavští hokejisté nakonec vybojovali bod, s úřadujícím mistrem prohráli po samostatných nájezdech. Úvodní branku večera si v první třetině, ve které dominovali domácí Bruslaři, připsal Pavol Skalický. Jak duel s Oceláři hodnotí a čeho by se Bruslaři měli držet? Pusťte si náš videoohlas.

"Začali jsme velmi dobře. Dali jsme dva góly, byli jsme hodně na puku, vyhrávali souboje," vypočítává ještě poměrně spokojeně Pavol Skalický, střelec prvního gólu Bruslařů aktuálního večera. "Co se týče mé branky, tak se určitě patří poděkovat Pírkovi a Lantimu, skvěle mi to tam připravili," přibližuje jistě důležitou spolupráci s Filipem Pyrochtou a Róbertem Lantošim.

Následně ale přiznává, že Bruslaři trochu polevili. "Od druhé třetiny už to nebylo úplně ono. A Třinec má svou kvalitu, využil toho, dal góly," říká Skalický.

Následně už ale znovu motivuje a burcuje směrem do budoucna. "Není se čeho bát. Musíme bojovat a pokračovat v tom, co nám trenéři říkají, protože už to svůj efekt má. Tedy když to dodržujeme," dodává.

×
Dnes v 18:00 | JUN
BK Mladá Boleslav
HC Dynamo Pardubice