BK MLADÁ BOLESLAV

Krivošík po svém prvním gólu: Trochu se mi ulevilo, že jsem stále v módu. Věřil, že Boleslav ještě otočí

8. 12. 2023
Autor: Redakce
​M l. B o l. - Bruslaři se v zápase proti Spartě střelecky trápili. Naděje na vyrovnání vysvitla po trefě Filipa Krivošíka, který svým prvním extraligovým gólem snížil stav na 3:4. Jenže on ani žádný ze spoluhráčů na pozitivní moment nenavázal, Mladá Boleslav tak na domácím ledě nakonec podlehla Pražanům 3:6.

„Cítil jsem, že to konečně vyjde. Sahali jsme na body. Ale bohužel, je to opět zlý pocit,” smutní nováček v boleslavském dresu Filip Krivošík.

Mladá Boleslav tak zapsala třetí porážku v řadě a zůstává v extraligové tabulce poslední. V čem to podle Krivošíka nejvíc vázne? „Nechci to říkat. Je to interní problém, který si nejprve musíme vyřešit v kabině,” míní slovenský útočník.

Ve svém třetím zápase za Středočechy zapsal svou úvodní trefu v soutěži. „Každý gól potěší. Trochu se mi ulevilo, že jsem stále v módu, ve kterém jsem přišel. Když jsme snížili na 3:4, věřil jsem, že máme zápas v našich rukou a že ho dokážeme otočit,” zamýšlí se.

„Byli jsme silní na puku, Sparta začala tvořit chyby, které předtím nedělala,” dodává vzápětí Krivošík.

Po zápase neopomenul fanoušky. „Velký obdiv, že stojí při nás i v těžkých chvílích. Ne vždy se daří, každý tým má občas nějakou krizi. Nejdůležitější je, že je máme za sebou. Určitě jim chceme poděkovat a věřím, že jim brzy uděláme radost,” líčí odhodlaně.

×
Dnes v 18:00 | JUN
BK Mladá Boleslav
HC Dynamo Pardubice