BK MLADÁ BOLESLAV

Lantoši testoval libereckého gólmana: Jednou to vyšlo, třikrát bohužel ne, smutní

10. 12. 2023
Autor: Redakce
​L i b e r e c – Ani do třetice Bruslaři proti Liberci nebodovali. Domácí hráči se ujali vedení hned v úvodu a svůj náskok postupně zvyšovali. Róbert Lantoši sice snížil po polovině druhé části na 1:2, jenže vzápětí Mladá Boleslav opět inkasovala a nakonec se z Podještědí vrátila bez bodu s porážkou 1:4.

Róberte, jaký to byl zápas?

Zase jsme prohráli a jsme bez bodu. K tomu není moc co dodat. Už jsme v nepříjemné situaci dlouho. Bavíme se o tom, bojujeme. Děláme vše pro to, abychom to změnili.

V jakém momentě se podle vás zápas naklonil na stranu Liberce?

Dali jsme gól na 1:2 a soupeř rychle odpověděl. V tomhle momentě se to zlomilo. Je to bohužel náš dlouhodobý problém, že vstřelíme branku a brzy po ní inkasujeme.

Vy jste měl čtyři úniky na libereckého brankáře Paříka. Proč si myslíte, že nevyšly?

Gólman mě porazil. Situace jsem měl řešit jinak. Snažil jsem se pokaždé udělat něco jiného, jednou to vyšlo, třikrát bohužel ne. Tentokrát vyhrál on.

Jednalo se o derby, ale utkání nebylo moc emočně bohaté, souhlasíte?

Na derby to byl suchý zápas. Málo potyček. Asi tam nebyl z naší strany chtíč. Liberec si šel za vítězstvím a dal čtyři góly.

Váš kádr nyní sužuje marodka. Co říkáte na mladé hráče, kteří se zapojili do hry?

Kluci jsou velmi šikovní, myslím si, že mají před sebou velmi pěknou budoucnost. Pokud budou pracovat na sobě a podávat dobré výkony, můžou to dotáhnout daleko.

Děkujeme za rozhovor.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav