BK MLADÁ BOLESLAV

Nejsme o nic horší než ostatní, míní generální manažer Cyril Suk

20. 9. 2008
Autor: Michal Miškovský
M l. B o l. – Extraligovému nováčkovi z Mladé Boleslavi se sice úvod sezony výsledkově nepovedl, ale generální manažer Bruslařského klubu Cyril Suk (na snímku) rozhodně nehodlá házet flintu do žita. “Hráči podávají v zápasech dobré výkony. Nejsme o nic horší než ostatní, ale máme smůlu v zakončení a prohráváme o jeden gól. Takový je ale sport a my věříme, že se k nám přikloní i štěstíčko,“ uklidňuje fanoušky.

“V dosavadních zápasech jsme byli všem vyrovnaným soupeřem, jenže jsme zkrátka vždy prohráli o gól,“ řekl Cyril Suk. “Je samozřejmé, že na psychické pohodě prohry moc nepřidají, ale hráči jsou profesionálové a musí se poprat i s těmi neúspěchy. I takový je úděl sportovce,“ doplnil.

“Svoji bojovností a vůli musí hráči věřit, že výhry přijdou a ono to opravdu musí zákonitě přijít!“ tvrdí Cyril Suk.

Bývalý vynikající deblista je v pozici generálního manažera hokejového klubu od května tohoto roku, ale pravé napětí pociťuje až nyní v době extraligových klání. “Jsem trochu nervóznější, než jsem sám čekal, to připouštím. Asi z toho důvodu, že chci klubu pomoci, chci, aby se vyhrávalo a k tomu prostě nervozita trochu patří. Avšak dívám se na zápasy i s nadhledem. Jelikož jsem dělal sport vrcholově, dokážu ocenit snahu a bojovnost hráčů,“ prozradil Cyril Suk.

Generální manažer BK Mladá Boleslav závěrem vyzdvihl podporu ze strany fanoušků klubu. “Chtěl bych poděkovat fanouškům, kteří neváhají a cestují s námi na venkovní zápasy. Například podpora v pátečním utkání v Liberci byla výborná a my si toho moc vážíme. Ceníme si toho, že nám projevují svou přízeň a věříme, že společnými silami dokážeme vyhrávat,“ uvedl.