BK MLADÁ BOLESLAV

Asi málokdo čekal, že budeme bodovat. Ale šli jsme si za tím, říká David Dvořáček

23. 1. 2024
Autor: Jitka Čechová
M l. B o l. – Byť ještě po zápase pochyboval, že úvodní gól utkání se Spartou dal skutečně on a s úsměvem se dovolával videa, byl to podle povolaných skutečně on, kdo otevřel střelecký účet střetnutí s pražskou Spartou. David Dvořáček je spíše svátečním střelcem, jeho role v týmu je prostě trochu jiná, a tak možná i proto svůj gólový zářez víceméně přešel mávnutím ruky.

Mnohem důležitější pro něj byl bodový zisk pro tým. "V naší pozici jsou každé tři body super. Asi jen málokdo čekal, že budeme proti Spartě takhle bodovat a my jsme to dokázali. Předvedli jsme výborný výkon a za těmi body jsme si šli," kvituje snahu Bruslařů proti tabulkově druhému týmu.

A v čem podle něj tkvěl onen úspěch? "Důležité bylo, že jsme dali první gól. A pak samozřejmě ten třetí, kdy Ondra Rohlík rychle reagoval na druhý gól Sparty," popisuje Dvořáček.

Hráči Bruslařského klubu nicméně vědí, že z vítězství nad Spartou se lze radovat jen krátce. Už v pátek je totiž čeká další domácí střetnutí, tentokrát s Libercem. "Bude to derby, další velký zápas. Ale faktem je, že pro nás je teď každý zápas klíčový. Věřím, že to je pro fanoušky příslib skvělého zážitku, a že jich přijde hodně," vyzývá jednatřicetiletý útočník.

×
Dnes v 18:00 | JUN
BK Mladá Boleslav
HC Dynamo Pardubice