BK MLADÁ BOLESLAV

Vedení mládeže se sešlo s rodiči mladých Bruslařů

17. 5. 2024
Autor: Klub
M l. B o l. – Ve středu 24. dubna se v Loutkovém sále Domu kultury v Mladé Boleslavi společně potkali trenéři mladoboleslavské mládeže s rodiči mladých Bruslařů. Za BK Mladá Boleslav z.s. se schůze zúčastnili člen Výkonného výboru Lukáš Christov, sportovní manažer mládeže Petr Haken, sportovní manažer klubu Martin Ševc a trenéři všech věkových kategorií.

Všichni přítomní se v Domu kultury v Mladé Boleslavi ohlédli za skončenou mládežnickou sezonou 2023/2024, která mladíkům Bruslařského klubu přinesla další medaili a tentokrát tu vůbec nejcennější. Poté se jako vůbec první dozvěděli o složení trenérských týmů a v závěru rovněž dostali prostor k diskusi s mládežnickými trenéry. Celou akci si zpětně pochvaloval také manažer mladoboleslavské mládeže Petr Haken: "Vysoké účasti rodičů si moc vážíme, mile nás to překvapilo. Jde o důkaz zvýšeného zájmu o dění v mládežnických kategoriích klubu."

Součástí setkání byly také dvě zajímavé prezentace. Kondiční trenér mládeže Mgr. Jaroslav Černý se rozhovořil o spánkové hygieně, student sociálně-ekonomické fakulty UJEP Adam Velechovský zase o interakci mezi rodiči, dětmi a klubem. "V těchto setkáních s rodiči vidíme smysl, hodláme v tom do budoucna pokračovat a prohlubovat tak naši vzájemnou spolupráci," řekl Petr Haken. Ten si vážil příspěvku obou prezentujících a naznačil, že v budoucnu rozeberou i další zajímavá témata.

Pro zájem ze strany rodičů obě prezentace nabízíme k nahlédnutí či případnému stažení. Stačí kliknout na podtržený text a pak už jen uložit soubor s prezentací do vašeho počítače.


Ke stažení

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav