BK MLADÁ BOLESLAV

Víkendový program mezinárodního inline turnaje: kdy mrknout na (ex)Bruslaře?

4. 7. 2024
Autor: Klub
M l. B o l. – Mladší ročníky mají mezinárodní inline turnaj, který právě probíhá v mladoboleslavské ŠKOENERGO Aréně, už více či méně úspěšně za sebou a s blížícím se prodlouženým a svátečním víkendem tak přichází na řadu ti starší. Na kompletní program se můžete podívat na oficiálních stránkách turnaje. My jsme pro vás potom do následující tabulky vytáhli zápasy mužů – profíků, za které nastoupí i hokejisté, které dobře znáte z boleslavských barev.
Domácí Hosté Den Čas
Hk Dinamiti Horjul - SVN Labeda Shakers - CZE pátek 5. 7. 10:00
Labeda Shakers - CZE Shakers Next-Gen - WLD pátek 5. 7. 20:30
Labeda Shakers - CZE Dubnica Wild Kings - SVK sobota 6. 7. 8:50
Labeda Shakers - CZE Joker Floors Team - ITA sobota 6. 7. 13:00

Některé zápasy play off přijdou na řadu už v sobotu 6. července, vyvrcholení celého turnaje potom samozřejmě přijde o den později, tedy v neděli 7. července. Rozpis play off doporučujeme sledovat taktéž na oficiálních stránkách turnaje.

Ze zmiňovaných (ex)Bruslařů se můžete těšit na Davida Bernada, Petra Kafku, Oscara Flynna a Marka Loskota. Pro úplnost dodáváme, že dle informací organizátorů se Petr Kafka zúčastní až od soboty 6. července.

Jaké všechny kategorie se turnaje zúčastní a jak zápasy probíhají, jsme psali už zde.

Turnaj probíhá ve svižném tempu. Všechny kategorie hrají své zápasy na 2x 15 minut, pouze "muži – profi" hrají 2x 18 minut. Zápasy play off se hrají na 18 minut s náhlou smrtí. Jakmile tým vede nad soupeřem o 8 gólů, zápas končí.

Občerstvení pro návštěvníky zajištěno.