BK MLADÁ BOLESLAV

Šifra mistra Bruslaře aneb nenech si ujít letní soutěž o super ceny

1. 8. 2024
Autor: Klub
M l. B o l. – Zdá se ti čekání na start extraligy už příliš dlouhé? Pojď si ho s námi zkrátit! Připravili jsme pro tebe prázdninovou hru, jejímž cílem je nejenom splnit zadané úkoly, vyluštit hádanky a poprat se se záludnostmi, ale také si užít spoustu zábavy s tím spojené. Soutěž s názvem ŠIFRA MISTRA BRUSLAŘE obsahuje celkem 7 úkolů, na jejichž splnění máš měsíc a věř, že to vůbec není o rychlosti, nýbrž o správnosti a kreativitě. Do soutěže se můžeš pustit sám, v partě, s rodiči nebo třeba se sousedem. Ničím tě nelimitujeme, ničím tě v onom měsíci nesvazujeme, chceme jen jediné – společně s tebou zdárně zahájit extraligovou sezonu 2024/2025, k čemuž ti servírujeme ceny v celkové hodnotě 100 tisíc korun a další, jejichž cena se ani vyčíslit nedá, protože zážitky jsou přece "za všechny prachy" :-)

O CO HRAJEME? O 10 SUPER CEN!

1) Skútr Kentoya Rush – I 125 4T od firmy AUTO-MOTO Dobrovice

2) Elektroskútr RACCEWAY E-BABETA od firmy SPORT LAURÝN

3) Skybox s VIP servisem na vybrané domácí utkání BK Mladá Boleslav

4) Návštěva kabiny domácího týmu a sledování rozbruslení přímo ze střídačky pro 2 osoby na vybraném domácím utkání BK Mladá Boleslav

5) Projížďka na rolbě pro 2 osoby v přestávkách vybraného domácího zápasu BK Mladá Boleslav

6) Permanentní vstupenka na sezení pro sezonu 2024/2025

7) Permanentní vstupenka na stání pro sezonu 2024/2025

8) Tmavý dres pro sezonu 2024/2025 podepsaný všemi hráči + 2 VIP vstupenky do multikina CineStar

9) Světlý dres pro sezonu 2024/2025 podepsaný všemi hráči + 2 VIP vstupenky do multikina CineStar

10) Bruslařův balíček z FANSHOPU + 2 VIP vstupenky do multikina CineStar

PRAVIDLA

  • Do hry se může zapojit úplně každý. Věk, pohlaví ani nic dalšího nehraje roli. Pro osoby mladší 15 let je podmínkou soutěže uvádět kontakt na zákonného zástupce, jelikož hlavní cenou je skútr.
  • Po splnění všech úkolů stačí poslat e-mail se všemi splněnými úkoly na adresu soutez@bkboleslav.cz. Pokud budou přílohy objemnější, využijte prosím úložiště úschovna.cz a odkaz pro stažení vložte do e-mailu se svými splněnými úkoly.
  • Součástí e-mailu MUSÍ být vaše celé jméno a příjmení, věk, případně jméno zákonného zástupce a též telefonní číslo.
  • Soutěžící, který splní všechny úkoly, bude automaticky zařazen do slosování o ceny.
  • Hra probíhá v termínu od 1. srpna 2024 do 2. září. 2024 23:59. E-maily doručené později nemohou být do soutěže zařazeny.
  • Pro získání jakékoli odměny není možné splnit jen jeden dílčí úkol. Zaslané úkoly musí být kompletní.
  • A protože jsou Bruslaři přátelský tým, všichni mají možnost jedné opravy. Pokud tedy hodnotitel zjistí, že máte ve svých odpovědích nějaké chyby, tuto skutečnost vám jednou sdělí a vy tak dostanete možnost chyby opravit.
  • Účastí v této soutěži soutěžící souhlasí s jejími pravidly a se zpracováním výše uvedených osobních údajů. Pořadatel si vyhrazuje právo na základě vážných porušení pravidel či etických zásad soutěžícího vyloučit.

7 SOUTĚŽNÍCH ÚKOLŮ MISTRA BRUSLAŘE aneb pomoz nám zahájit sezonu!

Z háčku někdo ukradl hlavní klíč od zimního stadionu. Přímo z místa, které střeží hlídač i kamery! Jak je to možné? Policie je bezradná a zdá se, že neznámý zloděj udělal na zimním stadionu pěkných pár průšvihů. Sezona klepe na dveře, začíná se už za necelých sedm týdnů! Bruslaři proto žádají své fanoušky, aby jim pomohli.

1) VĚDOMOSTNÍ KVÍZ

Jak se zdá, ze všeho nejdřív se jako správný detektiv a záhadolog budeš muset zorientovat v prostředí, historii a vzájemných vazbách. Takže než přijde cokoliv dalšího, na tyhle otázky bys rozhodně měl znát odpověď. Začneme zlehka, takže nejdřív budeš mít z čeho vybírat, pak ale přitvrdíme.

1) Kdy byl založen hokejový klub BK Mladá Boleslav?

a) 1905

b) 1908

c) 1909

d) 1912

2) V jakém roce se konal první ročník mládežnického turnaje Memoriál Gustava Lachmana?

a) 1966

b) 1968

c) 1970

d) 1972

3) Za Bruslařský klub v minulosti nastupoval Jan Benda. Jednalo se o univerzála, který dokázal zahrát jak v obraně, tak na pozici centra a zajímavý byl rovněž jeho původ. V jaké zemi se zmíněný hráč narodil?

a) Rakousko

b) Německo

c) Polsko

d) Belgie

4) Klub BK Mladá Boleslav se ve své historii hned dvakrát probojoval do hokejové Ligy mistrů. Se kterým z uvedených týmů se Bruslaři v rámci této evropské soutěže NESTŘETLI?

a) Växjö Lakers HC

b) IFK Helsinki

c) HK Dinamo Minsk

d) ZSC Lions

5) V průběhu času se několikrát měnil název, který tým nesl. Dokážeš napsat celé znění názvu, pod kterým náš milovaný klub vystupoval v mezidobí mezi lety 1966 až 2000?

6) V historii klubu oblékalo barvy našeho klubu hned sedm hráčů ze Slovinska. Dokážeš napsat jejich jména?

7) S jakým číslem v Mladé Boleslavi nastupoval útočník Tomáš Nouza. Mimo jiné nejproduktivnější hráč a střelec historie našeho klubu.

8) Kde a kým byl v roce 1831 založen druhý nejstarší cukrovar v našich zemích?

9) Jaké jméno nese novorenesanční zámek, který stojí na katastrálním území obce Jizerní Vtelno?

10) Jedna z místních částí Bakova nad Jizerou nese název slovenského města. Jakého?


2) PROVEĎ NOVÁČKY REGIONEM

Před zamčenou halou nervózně přešlapují hráči. Samozřejmě chtějí trénovat. Mezi nimi i pár nováčků, kteří do klubu přišli před sezonou. No, zdá se, že hráči nám s hledáním klíče vyloženě nepomohou. Když už se nedostanou na halu, staň se na chvíli jejich průvodcem a vezmi je na…

A sakra. Vypadá to, že nám do textu zloději trochu hodili vidle… Nebo spíš puky a hokejky? Očividně je při svém řádění všechny rozsypali. Dokážeš i tak text rozlousknout, abys zjistil, na jaká místa máš naše nové Bruslaře vzít?

Zároveň se vyfoť na 2 ze 4 těchto míst. Vezmi si s sebou něco s naším logem, ať hráči poznají svého průvodce. Budeme rádi, pokud nám napíšeš, proč bys nováčka vzal zrovna na tohle místo.


3) HLEDÁME ČLENA REDAKCE

Vypadá to, že neznámý pachatel vědomě rozpustil i naši redakci. Všem hromadně zaslal výpověď. Akutně tedy potřebujeme do svých řad nového člena. Proto se obracíme na vás. Staň se na chvíli hokejovým redaktorem, protože kdo dneska nežije na internetu, jako kdyby vůbec nebyl. A to my Bruslaři přece nechceme.

Představ si, že máš v ruce mikrofon a k tobě přichází…

Kdo? To už necháme na tobě. Vyber si kohokoli chceš. Současného nebo bývalého hráče, trenéra, žijící legendu. Měl by to být ale někdo, kdo je jakkoli spjatý s hokejem v Mladé Boleslavi.

Polož mu 10 otázek a vymysli, jak by na ně odpověděl. Téma a otázky, na které se budeš ptát, už necháme plně ve tvé režii.

BONUS: Nejkreativnější rozhovor odměníme možností sledovat domácí utkání s redaktorem našeho klubu a následnou návštěvou pozápasových rozhovorů a tiskové konference. A kdo ví, třeba k nám do redakce opravdu zapadneš.


4) KONKURZ NA FOTOGRAFA

Náš fotograf podle nás patří mezi nejlepší fotografy v extralize. Jenže i on zmizel. Dostal taky výpověď? Nebo snad zloděj neukradl jen klíče, ale taky unesl našeho fotografa? Každopádně když potřebujeme články, potřebujeme i fotky, to je bez debat. Zvládneš nám pomoct i s tímhle? Hledáme někoho, kdo se nebojí být kreativní, je neotřelý a nakloněný všelijakým vynalézavým nápadům.

Pojď nám ukázat, že fotit hokej zkrátka nemusí být žádná nuda.

Vyfoť podle své fantazie fotografie na dvě z následujících témat:

  • Tvrdý hit od Adama Jánošíka
  • Brankář Jan Růžička chytá tutový gól v rozhodujícím zápase série
  • Trenér Richard Král kreslí závěrečný tlak na soupeře
  • Mistrovské oslavy BK Mladá Boleslav

Ztvárnění, lokace, propriety nebo počet osob na fotografii nejsou nijak a ničím omezeny. Prostě nás něčím "sestřelte ze židle" :-)

BONUS: 10 nejlepších fotografií zveřejníme na našem klubovém Instagramu.


5) FANDÍCÍ OCHOZY

Přesuňme se do ochozů. „Pojďte hoši, dáme gól, dáme gól, dáme góó-ó-óól!“ se line obvykle z mladoboleslavského kotle, který je pod taktovkou Boleslavské smečky.

Pojďte opět pustit fantazii na plné obrátky a pro Smečku …………………………………………… a určitě pak společně nejen nakopnete a povzbudíte naše hokejisty, ale taky pořádně vyděsíte ty zloděje. Protože hrát u nás, to je jako hrát v pekle. Abys věděl, co máš udělat, musíš rozlousknout jednoduchou šifru:


6) POROUCHANÉ CHLAZENÍ

Led máme sotva týden, když se kontrolka na chladícím zařízení varovně rozbliká a všem zodpovědným osobám vyskočí na mobilu výstražná zpráva. Nejsme si jistí, jestli má zloděj prsty i v tomhle, každopádně je to obrovský průšvih. "Šéfe, asi tady máme problém! Nefunguje to…," hlásí ledaři správci zimního stadionu. Nemá cenu řešit, co se stalo a kdo za to může, musíš prostě jednat a situaci vyřešit.

Pomoz ledařům rozšifrovat varovný kód, který jim vyskočil na mobilech, a zachraň nám extraligovou sezonu.


7) KLÍČ OD ZIMÁKU

A nakonec alfa a omega všeho. Abychom mohli vůbec začít hrát, potřebujeme se dostat přímo na zimák a tedy potřebujeme ten klíč, který zloděj sebral. Policie už prošla kamerové záznamy kolem stadionu a jak se zdá, zloděj zpanikařil a klíč ve strachu zahodil. Dostali jsme informaci, že na místě na fotografii.

Dokážeš toto místo najít, klíč objevit, rozluštit a pomocí jednoho jediného slova, takového našeho zaklínadla, nás dostat dovnitř?