BK MLADÁ BOLESLAV

ŠKOENERGO Aréna hostí přípravný turnaj devátých tříd

8. 8. 2024
Autor: Tomáš Taybner
M l. B o l. – Víkendové přípravné turnaje čekají na juniorku i dorost, do boje nicméně půjde i naše devítka. Navíc na domácím ledě ŠKOENERGO Arény, jedná se vůbec o jediný domácí turnaj některého z výběrů Bruslařů v rámci celého přípravného období. Pět týmů se v Mladé Boleslavi utká systémem každý s každým, v plánu je tak rovných 10 utkání a ve čtyřech z nich budou bojovat borci v zelenobílém. V následujícím článku vás provedeme systémem turnaje, představíme si jeho účastníky a nakonec odhalíme jeho rozlosování. Pokud nemáte o víkendu 10. a 11. srpna co na práci a uvítáte příjemně chladné prostředí našeho zimního stadionu, pak určitě dorazte do ochozů.

O turnaji

Organizátoři víkendového turnaje na mladoboleslavském ledě přivítají čtyři hostující celky, hned tři z nich patří mezi soupeře, se kterými se Bruslaři utkají i v rámci celorepublikové Extraligy 9. tříd. Domácí BK Mladá Boleslav v průběhu soboty a neděle postupně vyzve všechny čtyři hosty svého turnaje, pojďme si je představit. Naši deváťáci odstartují v sobotu dopoledne zahajovacím duelem proti celku HC Tábor, v odpoledních hodinách změří síly s týmem HC Litvínov. Nedělní program pro ně odstartuje soubojem s jediným zahraničním účastníkem - slovenským výběrem HK Nitra. Na závěr celého turnaje v neděli od 16 hodin nastoupí proti týmu Banes Motor České Budějovice. Po tomto utkání bude následovat vyhlášení.

Každý tým bude oceněn diplomem za účast v turnaji, první tři družstva se mohou těšit na pohár. Z individuálních ocenění se mohou těšit nejlepší hráči jednotlivých utkání, po skončení turnaje budou vyhlášeni nejlepší hráči na jednotlivých postech - brankář, obránce a útočník.

Dějištěm turnaje bude mladoboleslavská ŠKOENERGO Aréna

Systém

Hraje se formátem každý s každým, všechny týmy na turnaji odehrají čtyři zápasy. Základní hrací doba je oproti soutěžním zápasům zkrácená na 3x15 minut. Po případné remíze následují tři série nájezdů. Pokud se nerozhodne, nájezdy pokračují po jednom na každé straně až do rozhodnutí. Konečné pořadí bude určeno z celkové tabulky, v níž se týmy seřadí podle těchto kritérií: 1) počet získaných bodů, 2) vzájemné utkání, 3) rozdíl ve skóre, 4) počet vstřelených gólů, 5) los

Účastníci turnaje: BK Mladá Boleslav, HC Litvínov, Banes Motor České Budějovice, HK Nitra, HC Tábor

Rozlosování

sobota 10. srpna:

9:00 BK Mladá Boleslav – HC Tábor

10:45 HC Litvínov – Banes Motor České Budějovice

12:30 HK Nitra – HC Tábor

14:15 BK Mladá Boleslav – HC Litvínov

16:00 HK Nitra – Banes Motor České Budějovice

neděle 11. srpna:

9:00 HC Tábor – HC Litvínov

10:45 BK Mladá Boleslav – HK Nitra

12:30 Banes Motor České Budějovice – HC Tábor

14:15 HC Litvínov – HK Nitra

16:00 BK Mladá Boleslav – Banes Motor České Budějovice

18:45 Vyhlášení výsledků turnaje


Výsledkový servis ze zápasů našich deváťáků naleznete na našem webu, kde budou výsledky zápasů postupně doplňovány.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav