BK MLADÁ BOLESLAV

Další přípravný zápas na domácím ledě: Mladá Boleslav vyzve Plzeň

14. 8. 2024
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Jen dva dny po prvním přípravném zápase proti Litoměřicím čeká Bruslaře další test. Tentokrát přijede extraligová Plzeň. Jednotné vstupné na zápas činí 100 korun a lístek si lze pořídit buď předem v on-line prodeji, nebo přímo na pokladně před hlavním vstupem do ŠKOENERGO Arény hodinu před startem utkání (tj. od 16:00).

BK Mladá Boleslav- HC Škoda Plzeň (živě)

Plzeň na úvod přípravy těsně porazila Spartu

Plzeňští hokejisté zahájili přípravu taktéž v úterý. Se Spartou odehráli Západočeši na góly skoupou hru. Za celých 60 minut nepadla ani jedna branka, a tak se hrálo pětiminutové prodloužení (0:0), po němž došlo ještě na samostatné nájezdy. V nich rozhodl o vítězství pro Plzeň Petr Hauser.

Plzeň, podobně jako Mladá Boleslav, za sebou nemá příliš vyvedenou sezónu. Zejména závěr se Škodě nevydařil. Plzeňští osm posledních zápasů v řadě prohráli, a to včetně třech zápasů předkola proti Litvínovu. Sezóna 2023/2024 tak Plzni skončila jen o pár dní později než Bruslařskému klubu.

Boleslav v divoké přestřelce porazila Litoměřice

Boleslavští hokejisté v úterý na domácím ledě přivítali prvoligové Litoměřice. Zápas nabídl produktivní první třetinu, v níž padlo hned pět branek a došlo také na několik vyloučení. Druhá třetina byla klidnější, další góly padaly opět v té třetí. Ačkoliv Litoměřice držely většinu zápasu se soupeřem krok, Bruslaři ve třetí třetině utkání nakonec převážili na svou stranu a zvítězili 7:4.

Sestavy z posledního zápasu

BK Mladá Boleslav: Růžička (Hora) – Bernad, Pavlík (C), Čech, Lintuniemi, Havlín, Křepelka – Gardoň, Čajka, Malát (A) – Rekonen, Suchý (A), Doležal – Malínek, Hradec, Závora

HC Škoda Plzeň: Hrenák (Malík) – Rubins (A), Zámorský – Kvasnička, Merezhko – Brůna, Malák – Pšenička – Archambault, Lalancette, Söderlund – Schleiss (C), Simon, Matýs – Šiler, Lev, Hauser – Jansa, Indrák (A), Holešinský

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav