BK MLADÁ BOLESLAV

Další zraněný. Filip Suchý má zlomenou čelist

20. 8. 2024
Autor: Klub
M l. B o l. – Zdá se to být neuvěřitelné, ale po Stevu Mosesovi se musí Bruslaři smířit s další dlouhodobou absencí hráče. Tentokrát se jedná o šestadvacetiletého útočníka Filipa Suchého, který na tréninku dostal pukem do obličeje. Výsledkem je bohužel nadvakrát zlomená čelist.

Toto zranění Suchý utržil v pátek 16. srpna, do ŠKOENERGO Arény pro něj přijela záchranná služba. Stejně jako Adam Jánošík, který na jaře utrpěl obdobný zásah v zápase s Kladnem, posléze Filip Suchý putoval až do nemocnice v Praze, kde v úterý 20. srpna absolvoval operaci.

„Je to neuvěřitelné, ale zatím máme opravdu strašnou smůlu,“ říká sportovní ředitel Bruslařů Tomáš Vlasák. „Filipova rekonvalescence samozřejmě zabere několik měsíců, těžko teď predikovat, kdy se bude moct naplno vrátit,“ dodává.

Vzkaz přímo z nemocnice posílá i sám Suchý: „Jsem naštvaný a zklamaný. Už minulou sezonu jsem měl hodně zkrácenou kvůli jinému zranění a teď zase tohle. Je to nepříjemné a hodně bolestivé, ale operaci a tím pádem to nejhorší už mám snad za sebou. Budu se rvát, abych byl brzo v pohodě,“ říká.

Sportovní úsek klubu je tak nucen řešit další mezeru v sestavě. „Nebudeme si nalhávat, komplikuje se nám to. Děláme maximum, abychom s tím něco udělali,“ slibuje Vlasák.

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Energie Karlovy Vary
BK Mladá Boleslav
×
Dnes v 18:00 | DOR
BK Mladá Boleslav
Rytíři Kladno