BK MLADÁ BOLESLAV

Boleslav se po třech týdnech představí doma. Podruhé v přípravě vyzve Hradec

4. 9. 2024
Autor: Vojtěch Drbohlav
M l. B o l. – Po nedávné prohře v Kladně čeká Bruslaře souboj na domácím ledě, kde v rámci odvety vyzvou Hradec Králové. Proti němu už letos jednou zvítězili a na tento triumf budou chtít navázat. Vstupenky za jednotnou cenu 100 korun můžete zakoupit zde. Duel startuje ve ŠKOENERGO Aréně ve čtvrtek v 17:00.

ŽIVĚ: BK Mladá Boleslav – Mountfield HK

Boleslav zatím v přípravě střídá výhry s prohrami

Svěřencům trenéra Richarda Krále se prozatím nepodařilo v přípravě vyhrát ani jednou dvakrát po sobě. Naposledy nestačili Bruslaři v divoké přestřelce na Kladno, kterému v pondělí podlehli 3:5. Předtím si poradili s Karlovými Vary, dvakrát podlehli Plzni, jednou porazili Hradec a Litoměřice.

foto: Roman Mareš

Hradci se v přípravě nedaří

Východočeši v přípravě zvítězili zatím jen třikrát, a to proti maďarskému Fehérváru, Bratislavě a naposledy na turnaji proti bavorskému Straubingu. Z turnaje si Mountfield mimochodem odvezl třetí místo. Kromě výhry nad Straubingem odehrál ještě jedno utkání, v němž těsně 2:3 podlehl Norimberku.

foto: Stanislav Souček

Vzájemný zápas

Obě mužstva už se letos v přípravě jednou potkala. Bylo to 20. srpna na královéhradeckém ledě. Bruslaři v úvodním venkovním utkání během prvních dvou třetin hned dvakrát vedli, jenže domácí Mountfield vždy rychle srovnal krok. A tak rozhodla třetí část. V ní se Mladoboleslavští trefili dvakrát v rozmezí 152 sekund a na to už domácí odpověď nenašli. Bruslaři si k vítězství pomohli i díky svým speciálním formacím pro oslabení, které eliminovaly všech šest přesilovek Východočechů. Středočeši tak Mountfield porazili 4:2.

foto: Stanislav Souček


Sestavy z posledního zápasu

BK Mladá Boleslav: Růžička – Bernad, Havlín, Čech, Lintuniemi, Jánošík, Pavlík – Doležal, Fořt, Lakatoš – Buchtele, Čajka, Rekonen (A) – Dvořáček (C), Závora, Stránský – Gardoň (A), Malínek, Malát

Mountfield HK: F. Novotný – Bučko, Blain, Kalina, McCormack, Pavelka, Pláněk, Mudrák – Pavlík, Miškář, Jergl – Dmowski, Estephan, Šťastný – Chalupa, Moravec, Lang – A. Novotný, Štohanzl, Pour

×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Dynamo Pardubice
BK Mladá Boleslav