BK MLADÁ BOLESLAV

Doma hraje dorost, junioři jedou ven

23. 10. 2008
Autor: Štěpán Tomš
M l. B o l. - Ve své druhé čtvrtině pokračují mládežnické extraligové soutěže 15. a 16. kolem. Boleslavští junioři vyjíždějí na Moravu. V pátek se utkají s Brnem, v sobotu navštíví Olomouc. Dorost pod vedením trenéra Arnošta sehraje v pátek zápas proti Jihlavě, v neděli po poledni potom ještě hostí brněnskou Kometu. Tímto Vás zveme na boleslavský zimní stadion zhlédnout víkendové zápasy dorostu!

Junioři sehrají 15. kolo nejvyšší domácí soutěže v pátek 24.10. na ledě Komety Brno. V posledním vzájemném souboji zvítězila doma Boleslav 4:2. Zatímco naši junioři vyhráli obě poslední utkání, Kometa podlehla Ústí a v Liberci zvítězila na samostatné nájezdy.

V sobotu juniory přivítá na svém kluzišti Olomouc. Poslední vzájemný duel vyzněl také lépe pro Boleslavské. Hanáky porazli doma na nájezdy 1:0. Olomocký výběr svá dvě poslední utkání prohrál. Na ledě Liberce 3:4 a v Ústí 2:4.

Dorost hostí na boleslavském stadionu v pátečním večeru od 18:00 hodin Jihlavu. Tohoto soupeře již letos Boleslavští jednou porazili - venku 2:1. Ze dvou utkání z minulého týdne si dorost připsal polovinu bodů, jeho protějšek - Jihlava prohrála doma s Kladnem i pražskou Slavií shodně 2:3.

V sobotu po poledni se můžete přijít podívat na druhý zápas dorostu, tentokrát proti brněnské Kometě. V prvním zápase na Moravě Boleslav 3:1 zvítězila. Kometa doma před týdnem prohrála se Slavií 0:2 a druhý den s Kladnem 3:5.

Na boleslavském stadionu tedy o tomto víkendu máte možnost povzbudit dorostence. V pátek 24.10. od 18:00 hodin proti Jihlavě a v sobotu 25.10. od 12:30 hodin proti Brnu.