BK MLADÁ BOLESLAV

Postupová sezona: To nebyl jen hokej, zábava číhala všude!

1. 5. 2014
Autor: Klub
M l. B o l. – Ročník 2013/2014 je za námi. Po sportovní stránce jsme jej už zhodnotili, a tak se teď můžeme ohlédnout i za ostatními zážitky, které sice se hrou nemají moc společného, k modernímu hokeji ale patří a BK Mladá Boleslav věří, že jste se dobře bavili! Módní přehlídka, spousta soutěží o hodnotné ceny, aukce speciálních dresů, rozšířená nabídka FANSHOPU – to všechno jsou jen střípky!

S Bruslaři na kolech a s motorem!

Hned o dva typy dopravních prostředků jste letos mohli s Bruslaři soutěžit – třikrát jste totiž mohli hrát o auto zadarmo na celý víkend s plnou nádrží! Poprvé se tak stalo v rámci předvánoční nadílky, kdy si Bruslaři a firma Přerost a Švorc zahráli na „Ježíška“ poprvé. 21. prosince se bojovalo v rámci zápasu s Havířovem o vozidlo ŠKODA Rapid. O stejný vůz se hrálo i o druhém čtvrtfinálovém zápase s Benátkami, kde se o zpestření postarala spolumoderátorka Jana Doleželová, a poslední výhru – tentokrát ŠKODA Yeti – si odnesl soutěžící z druhého semifinálového utkání s Třebíčí.

Druhým dopravní prostředek měl jen dvě kola, v říjnu 2013 vyhlásil BK Mladá Boleslav soutěž o skútr KENTOYA v klubových barvách, který do soutěže dodala firma AUTO-MOTO Dobrovice s.r.o. a do klubových barev jej oblékla firma AirDesign. Dále se soutěžilo o iPod Touch 32GB a iPod nano 16GB.


Pomoc méně štastným

Zcela specifickou kategorii pomoci představují akce pro děti z dětských domovů, případně pro mentálně postižené z mladoboleslavského Centra 83. Obzvlášť štědrý byl prosinec, kdy Bruslaři nejprve pozvali děti na tradiční mikulášské promítání filmu v kině CineStar, načež uspořádali zcela speciální návštěvu kabiny A týmu za plného provozu. Právě kabinu navštívili děti z Dětského domova při Klaudiánově nemocnici a také svěřenci Centra 83.

Velkou novinkou bylo uspořádání výtvarné soutěže pro děti z dětských domovů, která vyústila ve slavnostní vyhlášení v nákupním centru Olympia první jarní den. Téma Namaluj svět plný zábavy nadchlo děti i jejich vychovatele:


FANSHOP byl plný novinek a překvapení!

Ve FANSHOPU BK Mladá Boleslav jste v sezoně 2013/2014 mohli nalézt spoustu novinek a vůbec obecně nestandardně širokou škálu nejrůznějších suvenýrů. Upoutaly dárkové poukázky, nová trička a v neposlední řadě třeba i nová kolekce kšiltovek. Ty jsou sice momentálně dočasně vyprodány, už se ale připravuje jejich opětovné dodání a tentokrát ještě s jednou velikostí, největší, navíc. Velkou odezvu vyvolaly také oblíbené zelené mikiny, jaké nosí i hráči Bruslařského klubu.

Samozřejmostí byly nejrůznější akce – například focení s hráči v rámci pololetního vysvědčení, potěšily i hmotné dárky nebo zážitky v podobě přítomnosti hráčů A týmu ve stánku FANSHOPU. A jedna akce – cenový třesk – stále probíhá a probíhat bude do konce května, tak neváhejte a jestli po nějakém tom suvenýru ještě pokukujete, určitě si jej nenechte za cenově výhodných podmínek ujít.

Rozšiřujte svou sbírku dresů!

Tak trochu nepřímo s FANSHOPEM souvisí i nejrůznější příležitosti k získání originálních dresů BK Mladá Boleslav. V ročníku 2013/2014 těch příležitostí bylo hned několik, vydražit jste mohli originální hraný dres Radima Vrbaty z týmu NHL Phoenix Coyotes. Velkou událostí byl také retro zápas, který vyústil v aukci replik dresů z roku 1937, ve kterých Bruslaři odehráli zápas 37. kola na ledě Českých Budějovic. Jednalo se o připomenutí prvního utkání mezi těmito dvěma celky v nejvyšší soutěži, které se uskutečnilo před 77 lety. Aukce měla velký úspěch, bez majitele nezůstal ani jediný kousek!

A nezapomínejme, že aukce letošních dresů – konkrétně černé kolekce – probíhá i v současnosti! Až do 22. května můžete dražit dresy, v nichž Bruslaři postoupili na ledě Olomouce do extraligy!

A co ještě…?

BK Mladá Boleslav a Základní škola Dr. Edvarda Beneše i nadále rozvíjeli svou dlouhodobou spolupráci v projektu Patronace sportovních tříd. Nemohlo tak chybět tradiční předávání vysvědčení na ledě malým školákům, ani společné debaty hráčů A týmu se svými svěřenci. Už teď můžeme slíbit, že se blíží další akce, na děti čeká 5. června oblíbené hokejové odpoledne plné zábavy a soutěží.

Zabodoval i čtvrtý ročník fotografické soutěže UKAŽ, JAKÝ JSI FANDA!, který se nepřestává těšit oblibě, a který letos přinesl večeři tentokrát s Michalem Valentem.

Zajímavou a pořád netradiční kratochvílí je módní přehlídka, která se v uplynulém hokejovém ročníku konala za účasti hráčů BK Mladá Boleslav už podruhé. A znovu vyvolala vlnu nadšení a přinesla spoustu nečekaných momentů.

Věříme, že sezona 2013/2014 přinesla spoustu dojmů a zážitků, které plánujeme v nadcházejícím extraligovém ročníku ještě vylepšit! Těšíme se na vás!